Чому ми створили аукціон?

27 Травня 2022

Як з'явився перший український аукціон перевірених авто?

 

  • 11 років роботи на автомобільному ринку;
  • Сотні партнерів по всій Україні;
  • Тисячі клієнтів, серед яких покупці та продавці;
  • 200 досвідчених співробітників з тисячами кейсів.

 

Останні 4 роки ми активно працювали на ринку вживаних авто, відкрили свої салони у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові*, посилювали команду досвідченими спеціалістами з підбору, ставили рекорди з швидкості видачі автомобілей, збирали позитивні відгуки та з кожним клієнтом чули все більше особистих історій про тортури покупки та продажу авто.

Ринок б/в автомобілей для більшості часто асоціюється з барахолкою: аби знайти більш-менш нормальний автомобіль, треба витратити купу часу, нервів, проводити технічний огляд на СТО за свій рахунок, не виключати «вивертів» продавців, враховувати ризики, просити про допомогу знайомих... Це тільки основні моменти... Гарантії того, що покупка автомобіля буде успішною, - відсутні.

Клієнти потребують достовірної інформації про технічний стан авто, якісної перевірки на СТО, експертної підтримки, повноцінного тест-драйву, чесної ціни.

Тому ми поставили перед собою мету: створити прозорий, безпечний та чесний сервіс покупки та продажу автомобілей - ХАПАЙ аукціон авто.

Усі автомобілі, представлені на сайті, обирають досвідчені спеціалісти. Перевірка технічного стану відбувається в декілька етапів: спочатку нашими спеціалістами, потім на СТО (більше інформації про перевірку можна знайти в розділі «питання-відповіді»).

У опис кожного авто ми вносимо чесну інформацію про технічний стан. Клієнт мусить знати про авто усе: від подряпин до вагоміших історій. Більше не потрібно збирати «групу підтримки», яка допомагатиме обирати та перевіряти автомобіль. В ХАПАЙ - чесно перевірено, чесно підібрано.

Після ознайомлення з наявними авто, можна подзвонити за телефоном гарячої лінії та отримати розгорнуту консультацію. Якщо клієнт не знайшов потрібний автомобіль, наші менеджери запропонують варіанти, найбільш подібні за характеристиками. Повірте досвіду - такі є)

Тест - драйв автомобілей доступний в робочі дні з 9:00 до 18:00, в суботу - з 9:00 до 16:00. Наполегливо рекомендуємо приїжджати - як інакше бути впевненим у виборі?) Побачив картинку - прочитав опис - запишись на тест-драйв!

Після того, як клієнт переконається в технічному стані авто, дійде висновку, що авто йому підходить, стають доступними декілька опцій:

  • купити авто прямо в салоні за повну вартість: заплатив і поїхав;
  • купити авто в лізинг: обрати термін, розмір авансу та щомісячних платежів;
  • зареєструватися на аукціоні і спробувати купити авто дешевше: кінцеву вартість автомобіля формують ставки.

ХАПАЙ аукціон авто також подбав про прозорий продаж автомобіля за чесною ціною.

Ми знаємо, що людей, які хоч раз продавали авто, бісили:

  • довгі телефонні розмови (іноді не вчасні, з десятком недоречних питань та, інколи, з відверто дивними співрозмовниками);
  • нерезультативні перегляди;
  • необґрунтовані торги з покупцями, які шукають найменші недоліки та настирно гнуть лінію до зниження ціни.

 

З нами можна всього цього уникнути та продати автомобіль швидко, легко та чесно:

  • після техогляду разом з клієнтом погоджуємо вартість авто;
  • переоформлюємо автомобіль та одразу надсилаємо кошти на картку;
  • за свій рахунок здійснюємо ремонт (у разі потреби), чистимо та миємо авто та виставляємо його на аукціон;
  • після продажу авто на аукціоні, надсилаємо додаткову суму на рахунок (за виключенням витрат на підготовку автомобіля до аукціону).

 

Наш колектив мотивують прагнення полегшити вибір клієнтів та позбавити клієнтів від складнощів, пов'язаних з покупкою та продажем вживаного авто. Нас мотивує робота в компанії, яка змінює користувальницький досвід та культуру на ринку б/в автомобілей.

Будемо вдячні зворотному зв'язку: розкажіть нам, які опції аукціону сподобались, а що залишилося незрозумілим, чого не вистає та подібне. Ми готові рости та удосконалюватися. Тому чекаємо ваших чесних коментарів та побажань.

_____________________________________________________________________

* (наразі, через кляту русню, працюють тільки два салони - київський та львівський, але ми дочекаємося перемоги та відновимо повноцінну роботу).

Потрібна допомога з вибором?

Залиш заявку та отримай консультацію нашого спеціаліста

Підібрати авто
help
top